(Nem csak) nyak, váll, szem… június 20!

(Nem csak) a nyak mobilizációja III. a Feldenkrais módszerrel®

image009Ezen a hétvégén még egyszer! Akinek kimaradt, vagy aki folytatná: hogyan tehetjük szabadabbá a nyakunkat. Előfordult már hogy reggel ébredéskor nem tudta elfordítani a fejét? ‘Elaludta’ a nyakát és napokig fájdalmas volt minden mozdulat? Megtanuljuk, hogy a nyak ‘szabadsága’ hogyan kapcsolódik a vállunkhoz, a derekunkhoz, és a medencénkhez. Sőt, még a szemünkhöz is. Az egész gerincoszlopot kell szabaddá tennünk ha nem csak pillanatnyi/tüneti megoldást szeretnénk. Ha ‘csak’ a fejünket akarjuk elfordítani, a vállunkat, mellkasunkat, hátunkat mereven tartjuk, az előbb-utóbb krónikus fájdalom kialakulásához vezethet.

A Feldenkrais módszer® segítségével megszabadulunk a rossz beidegződésektől. Jobban ’használjuk’ a testünket. Enyhülnek, szűnnek a fájdalmak.

Amennyiben kedvet érez, hogy elinduljon ezen a csodás fölfedező úton, jelentkezzen mielőbb!

Vélemények:

Minden alkalommal elbűvöl, amit csinálunk. A gyakorlatok látszólagos                         egyszerűségük mellett csodálatosan hatnak. Ha nem velem történik, el                                              sem hiszem, hogy a múltkori óra után elmúlt a vállfájásom!

Üdvözlettel és köszönettel: Uhre Olescher Szilvia

További vélemények a honlapon.

Üdvözlettel: Heimer István www.feldenkrais-budapest.hu                                                                Új e-mail címem: fstsbudapest@gmail.com

Cím:Bp. II. Tárogató út 2-4 Korábban IBS Üzleti Főiskola

Időpont: június 20, szombat,
15 – 18 óra

Részvételi díj: 4900,- Ft

Jelentkezés, további információ:
Heimer István
Okleveles Feldenkrais® mozgástanár
USA (Santa Fe, Maui) München, Bécs
Nemzetközi Oktatóképző
www.feldenkrais-budapest.hu
fstsbudapest@gmail.com                       Tel.: 06-20-973-9489

Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .