FELDENKRAIS SZEMINÁRIUMOK AUGUSZTUSBAN

A GERINC MOBILIZÁCIÓJA

A Feldenkrais Módszer® segítségével reális esélyünk van rá, hogy a modern kor egyik legkellemetlenebb mozgásszervi panaszától, a hátfájástól tartósan megszabaduljunk, és egyúttal egészségesebbé váljunk. Érdemes megpróbálni mindenkinek! – Dr. Tóth János ortopéd szakorvos

– Ha minden hát probléma oka a fokozott lordosis lenne, akkor milliók szenvednének ettől folyamatosan.   – Ha a kiegyenesedett lordosis lenne a megfelelő, akkor akinek ilyen a gerince, mentes lenne minden fájdalomtól.   – Ha a hajlékony hát jelentené a megoldást, akkor a táncosoknak, sportolóknak soha nem fájna a háta/dereka.   – Ha a gyenge hasizom lenne az ok, akkor minden gyerek hátfájásról panaszkodna.   –  Ha a két lábra emelkedés lenne a hát/derékfájdalom oka, akkor generációk sokasága élne folyamatos agóniában.

A Feldenkrais Módszer® segítségével megszabadulunk a rossz beidegződésektől, ahogy új mozgásmintákat tanulunk meg. Kevesebb erőlködéssel, könnyebben, elegánsabban fogunk mozogni, jobban ’használjuk’ a testünket, enyhülnek, megszűnnek a fájdalmak.  Rendszeres gyakorlással megúszhatjuk a költséges és fájdalmas térd vagy csípő protézist, a gerincműtétet.

Ha szeretne elindulni ezen a csodálatos felfedező úton, jelentkezzen valamelyik nyári tanfolyamra! Tanfolyam I. Augusztus 4-5-6. Tanfolyam II. Aug. 11-12-13, Tanfolyam III. Aug. 25-26-27. Órák: hétfő, kedd, szerdán 09-11h.

Cím: MOM Kulturális Központ, BARABÁS TEREM, 1024 Budapest, Csörsz utca 18.

Részvételi díj: 8900,- Ft / 6 óra

Jelentkezés, további információ: Tel.: (1) 394-33-62, Mobil: (06-20) 973-9489, E-mail: fsts@chello.hu

 

 

Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .