A csípő ízület mobilizációja a Feldenkrais módszerrel® 2.

HIP JOINT P. 1.

Többek kívánságára folytatjuk a ‘Csípő ízület mobilizációja’ témát. Nyugodtan jöhet aki már ott volt az elsőn is, de aki először jön, annak is hasznos lesz!

A Feldenkrais módszer® segítségével megszabadulunk a rossz beidegződésektől. Jobban ’használjuk’ a testünket. Enyhülnek, szűnnek a fájdalmak. Rendszeres gyakorlással jó esélyünk lesz, hogy megússzuk a költséges és fájdalmas térd vagy csípő protézist, a gerincműtétet.

Ezen a hétvégén a csípő ízület témát folytatjuk. A könnyebb, kellemesebb mozgásban a csípő ízületnek kulcs szerepe van – mégis mintha valahol el lenne rejtve. Hol is van? Itt látható a képen! Erre tetszettek gondolni?

Ahogy megismerjük, fölfedezzük, egyre gyakrabban fogjuk érzékelni és használni a mindennapokban. Új mozgásmintákat tanulunk, új lehetőségeket fedezünk föl, mozgásunk olyan kellemes és könnyed lesz, amiről korábban nem is álmodtunk. Még a nyakunk is szabadabb lesz!

Amennyiben kedvet érez, hogy elinduljon ezen a csodás fölfedező úton, jelentkezzen mielőbb!

Vélemények:

” Azt hittem mindent tudok már arról, hogy hogyan mozog a testem, hiszen annyit figyeltem már a testképző órákon. És meglepődtem, új felfedezéseket tettem. Egész más szemmel néztem a mozdulataimat. A belső szememmel. Nincs tükör, zene, elvárás, utasítás, csak én és a mozdulataim. Így még sohasem mélyedtem el egy-egy apró mozdulatban. Nagy élmény volt, köszönöm!”
– Sarkadi Márta, a Fájdalom Ambulancia gyógytornásza.

“Már az első megtartott órák után világossá vált a számomra, hogy a Feldenkrais egy nagyon sokrétű, és hasznos módszer.  Egyszerre van: megelőző, fájdalmat csökkentő, ízületi mozgékonyságot növelő, nem utolsó sorban pedig stressz csökkentő hatása is.
Fejleszti a mozgás pontosságot, és mozgásérzetet, ami egy jó sportoló számára elengedhetetlen.”
Matics Zsolt, a Fit4Race edzője

Cím: Bp. II. Tárogató út 2 – 4 Fsz. 1. Korábban IBS Üzleti Főiskola

Időpont: március 7, szombat,
15 – 18 óra

Részvételi díj: 4900,- Ft

Jelentkezés, további információ:
Heimer István
fsts@chello.hu Tel.: 06-20-973-9489

Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .