A Feldenkrais Módszer

Érdekes cikk jelent meg nemrégiben a Huffington Post  című amerikai internerres újságban a Feldenkrais Módszerről ®, ami sokak érdeklődését fölkeltette.  A cikk írója, Michael Seligman, részt vett néhány csoportos, Tudatosság Mozgás Által ® (ATM) órán és azt tapasztalta, hogy “minden tekintetben sokkal jobban érzi magát  és egy újszerű belső harmóniával lett gazdagabb.”

A cikke, “Feldenkrais: Minden amit eddig ‘tudtunk’  a gyógyításról, az lehet, hogy teljesen téves”, nem csak a tapasztalatairól ad számot, de azt is sugallja, hogy a  Feldenkrais Módszer®  “egészében megváltoztatja eddigi elképzelésünket a mozgásról, a ‘fitneszről’ és a gyógyúlásról.”  A teljes cikk <a href=”http://www.huffingtonpost.com/michael-sigman/feldenkrais-everything-yo_b_623848.html” target=”_blank”>itt</a> található. Hamarosan lefordítom magyarra.

Videó: Kanadai úszó

Stephanie DixonAthén: 1 arany, 6 ezüst, 2 Bronz érem. Peking: 1 arany, 2 ezüst, 1 bronz érem; a videó Stephanie Dixonról, ahogy úszik, lélegzetelállító!  És az utolsó kép egy fantasztikus csavar!

Itt látható a videó:

&nbsp;

Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .